Saturday, December 02, 2006

Santa Cruz & Monterey

Rodos isivaziuoju i daugiau maziau tipiska stazuotojui gyvenimo ritma - darbo dienos ramios, o savaitgaliai skirti kelionems ir pazinimui :) tiagis, savaitgali aplankiau pora pajurio miesteliu - Santa Cruz ir Monterey. Tiesa, antrajame tik vakareiniavau, taigi ne tiek jo ir pamaciau...:) o Santa Cruz'e tai visai neblogai pasivaiksciojom, ir svarbiausia - pamirkem kojas Ramiajame vandenyne! :D Santa Cruz - miestelis nedidukas, bet traukia zmones savo atrakcionais ir dar keliais lankytinais objektais. Mielas tokis visai..:) tik tiek, kad jis artimiausias papludimio miestelis, tai savaitgali i ji ir is jo eismas labai didelis, tai gerokai pastrigom kamstyje triju juostu greitkely... :)

Mirkom kojytes Ramiajam vandenyne

'Pavojinga - praejimo nera' :))

Grize po kelioniu po papludimius sudalyvavom AIESEC vakarelyje-maskarade, kuriam kaukes isigyti is ryto reikejo. Beje, tai turejo buti ir mano Welcome Dinner, bet mes kazkaip i ji nespejom... :P

Amerikonai jau ruosiasi Halloweenui - jums reiketu pamatyti, kokio dydzio parduotuves pas juos siam reikalui! Cia ne musu maziukai skyriukai su keletu kaukiu supermarketuose :) Tokis pastebejimas - vargsai AIESECieciai JAV - negali jie normaliai linksmintis kol nesulauke 21 metu (ir aisku jie visi kaip tik 18-21 :P)! tai vat ir vakarelis kiek apribotas - viesbucio salytej, apie vidurnakty visi buvo paprasyti issiskirstyti. Uztat planuojamas jau vakarelis atokiame name, kur nebus jokiu ribu, jokiu triuksma reguliuojanciu policiju :)) idomu.. idomu... :)

Kaip matot, del kaukiu labai nevargom :P

1 Comments:

At 5:07 PM, Blogger Monika said...

Na va, blogo dar niekur nepaviesinau, o zmones jau skaito - smagumelis! :)

Welcome, Vyteni! Smagiu skaitiniu ;)

Monika

 

Post a Comment

<< Home