Saturday, December 09, 2006

Linksmybes darbe

Apie pati darba nera ka ten labai rasyt, tai va apie smagiaja vakarine jo dali brukstelsiu truputuka:
- Vakariene su parneriais ir Comedy show. Pries savaitele teko sudalyvaut dar vienam PwC parneriu organizuotam renginuke - susirinkom 16-a zmoniu vakarienei mielam restorane, o po jos perbegom i Comedy show. Tai vat pastarajam reikale pirma kart gyvenime buvau :) Turbut zinot, kad tai gan megstama vakaro praleidimo forma cionais - sedi, gurksnoji koki kokteiliuka ir klausaisi gan stipriu komedijantu juokeliu. Turiu pripazint, kad tikrai smagu! Du is keturiu komedijantu buvo nerealus, griuvom visi juokais :) reiketu ir LT kazka panasaus uzvest (jei dar nera)!
- Kulinarijos pamokos. Sia savaite turejom savo darbines komandos team building vakara - profisionalios kulinarijos institute mokemes gaminti! :) susiskirste mazesnemis komandomis gaminome visa galybe uzkandziu bei desertu, kuriuos veliau visi smagiai ir isragavome :) paprastas ir puikus budas aptureti smagu vakara su kolegomis - sveikintina iniciatyva. Beje, mano su vienu PwC partneriu ruostas uzkandis buvo nuominuotas kaip vienas skaniausiu :P
- Sventinis vakarelis. Gal ne tiek vakarelis, kiek didziulis pobuvis :)) mat ofise musu kiek virs tukstancio zmoniu!!! o i svente dar ir su antrom pusem sukviesti visi buvo! :)) tai galit isivaizduoti, kaip viskas atrode :) Pats vakaras (apart zmoniu skaiciaus) nebuvo kitoks, nei iprasta pas mus LT - maistas, gerimai, gyva muzika, sokiai pokiai, pokalbiai ir pan. Tik toks pastebejimas - cia zmones tokiuose darbiniuose vakareliuose tiek neatsipalaiduoja, apie vidurnakti dauguma ir issiskirste :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home