Sunday, December 03, 2006

Savaitgalis su Paulos seiminyksciais

Praeita sestadieni praleidau su Paulos (buvusios AIESEC Vilnius stazuotojos is FIlipinu) teciu ir broliu - jos tetis jau 7metus gyvena JAV (South San Francisco), brolis kaip tik lanke ji, taigi Paula budama namie Maniloje suorganizavo mums pasimatyma! :)) taigis, susitike ankstu sestadienio ryta leidomes lankyti:
Fort Funston. Golden Gate Nacionalinio parko dalis Ramiojo vandenyno pakranteje, joje amerikieciai buvo isbarste visai nemaza skaiciu patranku gynybos tikslais. Patranku, aisku, nebera, bet vieta ispudinga uoleta pakrante ir gausybe vadinamuju Hang gliders vejuota diena. Deja, anas sestadienis buvo tiesiog nuostabiai siltas ir sauletas - beveik jokio vejuko, taigi ju pamatyti taip ir nepavyko.


Cliff House. Kiek toleliau toje pacioje pakranteje esantis gan ispudingas namukas su fainu restoraniuku ant uolos :) Vat si pakrante tai banglentininku gan smarkiai okupuota, tai smagu buvo stebeti, kaip jie bangas gaudo viena po kitos :) salia Cliff House atradom ir seniausiu bei prabangiausiu viesuju pirciu/baseinu komplekso liekanas - ispudingas dalykas anais laikais buvo!



Fisherman's Wharf ir Pier 39. Populiari vieta SF, pilna akciju atrakciju turistams (tarp ju ir Musee Mecanique - senovisku zaidimu automatu ir kitokiu mechaniniu dalykiuku muziejus). Prieplauka turi net sava pasauliniu mastu zinoma benami - "bush man". Pastarasis slepiasi uz "krumo" ir kaifuoja gasdindamas praeinancius zmones :)))



Cable Car. San Francisco turi dar toki faina relikta :) smagu pasivezinti senoviska priemone, nuzvelgti miesto izimybes.



Praleide visa diena SF apylinkese, vakarieniavom Filipinietiskam restorane - dar viena virtuve irasyta i isbandytuju sarasiuka! :))

0 Comments:

Post a Comment

<< Home